Efterlängtad av många

2 Jun

”Äntligen har det kommit en ny del i serien Spöksystrar. Den har varit efterlängtad bland många elever som upptäckt de roliga och lite småläskiga böckerna om spöket Maj och kompisarna Nina och Oliver. Denna gång händer det grejer kan jag lova! — Det går bara att konstatera, Mårten Melin och illustratören Hanna Granlund har lyckats med sina Spöksystrar än en gång!”

Ja, så skriver Biblioteken i Vetlanda på sin hemsida, och det var ett fint omdöme! Även Carola på Barnboksbloggen gillar den tolfte delen:

”Precis som de andra böckerna i serien är även Spökljuset spännande, rolig och lagom lättläst för barn i lågstadieåldern. Det är vardagligt med en touch av övernaturligt och spökerier. Böckerna i serien Spöksystrar funkar lika bra för högläsning som att läsa själv för barn som börjat nosa lite på kapitelböcker. Hanna Granlunds svartvita illustrationer förgyller läsningen.”

Idag sitter jag på tåget upp till Stockholm för att gå på Rabén & Sjögrens sommarfest! Det ska bli kul att träffa kollegor och förlagsmänniskor, det var ett tag sedan jag gjorde det i så här stor omfattning!

%d bloggare gillar detta: