Livet, ju – dikter i urval 2003-2023

29 Nov
Det blir dikter från alla mina diktsamlingar i nästa års Livet, ju.

Nu ska jag berätta något riktigt roligt! Nästa år ska En bok för alla ge ut ett urval av mina dikter i en samling som just nu har arbetstiteln Livet, ju. Det blir ett trettiotal dikter riktade främst till barn i lågstadieålder, men jag är ganska säker på att boken kommer fungera fint på mellanstadiet också. Alla mina nio diktsamlingar blir representerade, det blir till och med en helt ny dikt! Ett himla roligt sätt att fira tjugo år som barnboksförfattare, och även som poet för barn! I april är det tjugo år sedan Mera glass i däcken kom ut.

Jag har tidigare gett ut fyra pocketböcker på En bok för alla samt medverkat i flera antologier, senast i den uppmärksammade En bro av poesi som förlaget gav ut i samarbete med Svenska Akademien.

Ett stort tack till En bok för alla som vill fira min poesigärning på detta vis!

Ett svar till “Livet, ju – dikter i urval 2003-2023”

Trackbacks/Pingbacks

  1. En favorit | Mårten Melin - 07 december 2022

    […] Jag hoppas det är tillräckligt bra för utgivning 2024, i så fall tror jag att jag är klar med manus till både 2023 och 2024. Vilket är bra med tanke på att våren 2023 är så gott som fullproppad av bokade författarbesök. 2023 blir det åtta nya böcker om jag räknar min första digital only-bok, och det får jag väl ändå göra? (Lovar att berätta mer när kontraktet är skrivet.) Dessutom blir det ett par återutgivningar inklusive Livet, ju på En bok för alla som jag längtar efter en hel massa. […]

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: