Gästinlägg: Mjoppy och Doppy på the Reef

7 Aug

Skärmavbild 2016-08-07 kl. 20.06.54Mjoppy och Doppy är två katter som älskar att bada.
De badar i Skagen, på the Reef, ja lite överallt. Idag ska de åka till the Reef! Mjoppy packade kläder, Doppy packade leksaker. Snart skulle de gå till båten. De gick först till en godisaffär.
Sen gick de till båten. De fick en plats bredvid lekrummet. Mjoppy och Doppy lekte i en timme. De gick och köpte lite mer godis i affären. Sen tittade de på Frost. Sen så gick de ut och tittade. Sen lekte de IGEN. Nu var de framme!!! De kunde se The Reef! De sprang hela vägen till the Reef! Fast när de var framme kom de på att de glömt sin påse med badkläder på båten!!! Doppy sprang tillbaka men båten hade redan åkt. Sen sa Mjoppy att det går att köpa badkläder på the Reef!
mjoppy_doppyMjoppy valde en baddräkt med dödskallar på och Doppy valde en baddräkt med en bild av en djungel. Nu kunde de bada!!! De gick direkt till den stora bassängen. Sen ville Doppy bada i bubbelpoolen inomhus medans Mjoppy åkte rushkanan. Mjoppy skrek! Hon ångrar att hon åkte rushkanan. Sen gick de ut till bassängen utomhus. Nu går vi och beställer pizza sa Doppy. De åt pizza i sitt hotelrum. Det var gott! Sen tog de ett kvällsdopp. När de skulle sova tänkte de att det är tråkigt att de skulle åka hem imorgon.

SLUT!!!

Jag och min kusin har varit på the Reef några gånger tillsammans och skriver den här historian om och om igen och skickar den till varandra.
/Minna

2 svar to “Gästinlägg: Mjoppy och Doppy på the Reef”

  1. emma 17 augusti 2016 den 5:06 e m #

    så himlans bra! applåd!

    • Mårten 21 augusti 2016 den 8:24 e m #

      TACK!😃 Från Minna

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: