Tolles buch

8 Apr

chlopak-z-lasu_420pxrgbSom det bloggas om Som trolleri i Polen, eller Chłopak z lasu som den heter där. Här är fyra inlägg för er som läser polska (eller har tillgång till Google Translate):

http://majuskula.blogspot.se/2016/03/marten-melin-chopak-z-lasu-41.html
http://agi30m.blogspot.se/2016/03/chopak-z-lasu-recenzja.html
http://madebybibi.blogspot.se/2016/04/chopak-z-lasu.html
http://wilczelektury.blogspot.se/2016/04/chopak-z-lasu.html

I Tyskland får Etwas mehr als Kuscheln också lite uppmärksamhet. På Lovely Books har den fått en fin recension, och den som kan tyska kan läsa att det är en frisinnad bok för nyfikna ungdomar.

29692556_O_1Igår var jag på blixtvisit i Stockholm och pratade tillsammans med Joakim Gunnarsson om vår seriebok Välkommen till Skogsbingelskolan. Det var barnboksfrukost med serietema på Rabén & Sjögren för bibliotekarier, bloggare och andra intresserade. Joakim presenterade också tillsammans med Johanna Kristiansson Katten Nils som numera kommer ut på Rabén & Sjögren. Mats Strandberg och Sofia Falkenhem visade upp sin roman Monstret i Natten som jag hittills läst halva av, det är en pärla med fantastiskt fina illustrationer av Sofia.

Nu ska jag snart iväg och ha möte med en (än så länge hemlig) serieskapare, vi får se vad det kan utmynna i. Men roligt med nya utmaningar!

%d bloggare gillar detta: