Nya novellsamlingen

1 Feb

typheltovernaturligt_C1Så här ser den ut, uppföljaren till 2014 års novellsamling Liksom helt magiskt. Jag vet inte om Typ helt övernaturligt är världens mest originella titel, men ingen på förlaget hade några invändningar. Det är Emma Adbåge och Richard Gustafsson som ligger bakom (så klart), och det som ser grått ut i bilden kommer att vara silverpapper! Så den är både lik förra boken och inte. Kommer i början av juni och beskrivs så här av förlaget:

”Tolv spännande berättelser om tolv olika ungdomar i olika situationer. Det är Ia som kan utföra häxkonster, Kevin som träffar ett spöke, Kim vars önskningar går i uppfyllelse och många fler. Historierna är sinsemellan helt olika, här finns något för alla vare sig man gillar kärlek, spöken, skräck eller jultomten! Det är fängslande, roligt och ibland riktigt, riktigt otäckt. Noveller är det perfekta formatet för den som inte kan eller vill ta sig an en hel kapitelbok. Läs lite här och lite där, välj den berättelse du tycker verkar mest spännande just för stunden. Mårten Melin trollbinder skickligt sina läsare och väver på ett smart sätt in de övernaturliga elementen i vardagsberättelserna. Det känns verkligen som om allt skulle kunna hända på riktigt, här och nu!”

29694840_O_1Det är inte min enda bok på Rabén & Sjögren i år. Redan i mars kommer ju serieboken Välkommen till Skogsbingelskolan som jag gjort med Joakim Gunnarsson, och i höst blir det en diktsamling samt två böcker för lågstadieåldern. För mig blir det ett spännande Rabén & Sjögren-år!

%d bloggare gillar detta: