God jul och gott nytt år

19 Dec

skavises_C1Karin på Bokfreak har läst Ska vi ses? och gillar den!
”Jag gillar verkligen den här lilla, korta (28 sidor) lättlästa ungdomsboken. Mårten Melin imponerar på mig med sin förmåga att skapa berättelser med djup och levande karaktärer med så få ord (Aldrig förlåt, som kom 2011, är ett annat tips av samma författare och format).”

Maria E på Hobbybibliotekarien gillar en annan bok, nämligen Lite mer än en kram. Hon ger den en klar 4:a i betyg och fortsätter:
”Melin beskriver jättefint de ungas känslor och språket flyter lätt. Porr och snusk kallades Hellbergs böcker på 70-talet och kanske är detta också en typ av porr, men för unga, den är fin och ifrågasättande och tillmötesgående.”

Stockholms stadsbibliotek listar de bästa böckerna från 2014 och där är Liksom helt magiskt med, Agnes på Farsta bibliotek skriver:
”Starka känslor av förälskelse, glädje och sorg blandas i novellerna på ett självklart sätt. Gemensamt för alla novellerna är att de är välskrivna och faktiskt helt magiska!”

Och med de trevliga omdömena passar det fint att stänga ner bloggen ett par veckor och önska er alla en god jul och ett gott nytt år. Det har varit ett fantastiskt år på många sätt och vis med åtta publicerade böcker, fina recensioner och omdömen samt en rad besök på skolor och bibliotek runt om i Sverige och på Island. Det femåriga arbetsstipendiet var inte dumt det heller. Vi hörs igen nästa år med fler böcker och fler besök! Ha det bra!

%d bloggare gillar detta: