Bättre än Twilight

17 Jun

Johanna Lindbäck (som ju också är författare) recenserar Som trolleriBokhora:
”Men vilken bra bok! Igår när det regnade började jag kolla igenom mina bokhyllor för att rensa. Älskar att rensa ut ordentligt och sen åka till Myrorna eller lägga ner i tvättstugan. Iallafall, ”Som trolleri” av Mårten Melin har stått där ett tag men jag har inte läst den förut. Jag tyckte om den jättemycket! — Som ”Twilight” fast för 9-12-åringarna minns jag att jag läst nånstans om den, och det passar jättebra. En märklig och jättesnygg kille, en sexuell spänning, motstånd ifrån de andra runtom Mona. Och så ett riktigt bra driv! Det som skiljer den från ”Twilight” är att ”Som trolleri” är mycket bättre skriven, och att Mona inte är en mesig tjej som fördriver dagarna genom att snubbla fram och vara lite allmänt hjälplös.”

Just nu befinner jag mig i Gislaved där jag imorgon och på tisdag ska hålla i en skrivarkurs för 10-15-åringar. Ska bli kul!

Ett svar to “Bättre än Twilight”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mama says « Mårten Melin - 10 september 2012

    […] senaste numret av tidningen Mama tipsar Johanna Lindbäck återigen om Som trolleri, i tidningens ”Tweeniespecial”: ”Som ”Twilight” fast för yngre läsare, […]

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: