I Love Love

30 Jan

Nu är den helt klar, spikad och färdig och skickad till tryckeri. Och här är omslaget, fint va? Klart det är när det är Emma AdBåge som gör det. Det blir partiell lackning på bokstäverna och hjärtat, urtjusigt. Emma skriver fint om boken här! Och så här står det på omslagets baksida:

”Love är populär. Väldigt populär. Så populär att hans föräldrar till slut bestämmer att han ska byta skola, bara för att komma bort från alla klängande klasskompisar och förälskade lärare. Men den nya skolan är riktigt skum. Det finns galler för fönstren och de andra eleverna verkar minst sagt speciella. Fast Love är väl också ganska speciell? För att inte tala om hans pappa … Mårten Melin belönades med Nils Holgersson-plaketten för Som trolleri. Jag är Love är en fristående fortsättning på den kritikerrosade Förvandlad.”

Och så är det två tidningscitat som jag är för blygsam för att återge här. Det är min duktiga redaktör Cina Friedner som skrivit baksidan. Det ska bli riktigt kul när den här boken kommer, i slutet av mars på Rabén & Sjögren.

2 svar to “I Love Love”

  1. emma 01 februari 2012 den 9:28 e m #

    var ej blygsam. HULKEN säger HULK VILL LÄSA MEEEEER! 😉
    Tack för orden själv hörrö. Ser fram emot mars!

  2. Benjamin Fritz 02 februari 2012 den 9:09 f m #

    Den boken skulle jag villa läsa när den kommer ut!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: