Vera är en riktig häxa

29 Dec

Nu finns mina och Jonas Andersons första böcker om Vera på Bokus. Klicka på bokomslagen och titta! Så här står det i presentationen av böckerna, som kommer den 16 januari:
”Mårten Melin är en av Sveriges mest uppskattade barn- och ungdomsbokförfattare. I höstas fick han den finaste utmärkelse en barnbokförfattare kan få: Nils Holgersson-plaketten. Nu är Mårten aktuell med en helt nya serie om Vera, som är häxa. Ja, alltså hon förefaller vara en alldels vanlig tjej i en alldeles vanlig familj. Men en dag köper hon ett trollspö på internet, och därmed tar hon steget in i häxornas värld. Mårten Melin låter ofta sina böcker utspela sig i gränslandet mellan fantasi och verklighet. I serien om häxan Vera fyller han på med både humor och en massa härlig värme. En rolig serie som väcker läslust hos barn och ungdomar. Serien är illustrerad av Jonas Anderson, serietecknare och häxfantast som har ett mångårigt samarbete med Mårten Melin.”

I höst kommer två böcker till i samma serie. Kanske blir det fler vad det lider? Fina är de i alla fall! Det är Nypon förlag som ger ut.

%d bloggare gillar detta: