Love Love Love

11 Nov

Titta vad som nu finns på Rabén & Sjögrens hemsida: kommer-i-mars-boken Jag är Love! Självklart är det Emma AdBåge som gjort omslaget. Så här står det i förlagets presentationstext:
”’Så här hade det varit hela mitt liv. Folk var som galna i mig. Alla blev kära i mig. Alla! I fyran hade jag varit ihop med alla tjejer i klassen för att jag hade varit för feg för att säga nej. Hade bara killarna vågat skulle de säkert frågat chans också.’ Love Kristiansson är populär. Väldigt populär. Så populär att lärarna blir kära i honom och tjejerna i klassen klättrar upp på hans balkong på nätterna. Det är som om han har någon mystisk dragningskraft. Till slut bestämmer hans föräldrar att han ska byta skola för att komma bort från allting. Love förstår ganska snart att den nya skolan inte är för vanliga barn. Men det är nog bra, för Love är ingen vanlig kille, och hans pappa är definitivt ingen vanlig pappa … Jag är Love är den andra fristående delen om Monsterskolan. Det är spännande, humoristiskt, romantiskt och omskakande.”

Nå, så värst omskakande vet jag inte om det är men det var väl snällt av dem att skriva det. Boken ligger också ute på Bokus. Till exempel.

2 svar to “Love Love Love”

  1. emma 12 november 2011 den 11:07 e m #

    kulans! grattis i efterskott på mårtendagen förresten. igår när T skulle höra på mittlivsommonster strax innan bedtime sa hon: Mårten har namnsdag idag!
    🙂 kollen asså.

  2. Mårten 13 november 2011 den 8:11 e m #

    Grymt! Hälsa henne!

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: